SOHO

SOHO Snel, gemakkelijk en gezond

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2255 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Soho. Meer weten? Ontdek meer

30 jun 2022 om 19:51 Het was netjes binnen de tijd, maar de zalm was droog en ik miste groente en wat teriyakisaus. De bezorging was wel heel vriendelijk!
29 jun 2022 om 22:43 Heerlijk zoals altijd.
26 jun 2022 om 20:39 Bezorgtijden op afspraak gedaan.
19 jun 2022 om 20:32 Heerlijk, verse sushi en snelle bezorging!
12 jun 2022 om 23:31 Teriaky met ossehaas en Bami? Echt niet, goedkope taaie biefstuk en noodles, maar daar betaal je wel 15 euro voor. De portie is echt voor in je holle kies en dan ook nog 5,95 bezorgkosten vragen, gebeld, maar iedereen was al weg en hij kom niets doen
5 jun 2022 om 21:00 Lekker, warm en vriendelijke bezorgster.
5 jun 2022 om 19:37 Eten was niet naar behoren. bami soep was niet goed
29 mei 2022 om 14:29 Geheel tevreden.
7 mei 2022 om 19:35 Lekker eten en snelle bezorging!
24 apr 2022 om 8:45 Volgens de sms die ik kreeg zou het ca 39 minuten duren. Dat werden er 120….
17 apr 2022 om 20:30 Superheerlijk vers eten en precies op tijd bezorgd. Wij gaan hier zeker vaker bestellen. Top!
10 apr 2022 om 22:10 Het eten was Super lekker maar ik heb niet gezien gratis drinken. De bezorging was op tijd. Merci.